Малки приключения, които дават усещане за големи победи

Кое е най-тежкото с малко бебе и съответно на втора степен с близнаци?

Неспането... Съгласна, ама сега имам предвид друго - уседналостта или по-скоро много ограниченият периметър на движение.

Да облечеш две бебета, да ги натовариш със столчета в колата, да разглобиш и натовариш двойната количка отзад... забрави! За мене има две възможности: или с количката пеша/с градски транспорт или с колата и само столчета (за съжаление нашата количка няма система да закрепиш столчетата отгоре), като двете възможности имам явни недостатъци като обсег.

Добави и две други деца и картинката става още по-шарена (и съответно си още по-ограничен).

Когато сме цялото семейство, открихме нов начин на придвижване, който дава (относително) неограничена свобода: бебетата в кенгуру, другите чада на собствен ход, най-необходимото в раница на гърба и бягай! Тази опция се комбинира отлично и с кола, и с градски транспорт.

Разходка в парка...

... и дори посещение на питейно заведение
Така използвахме циганското лято преди 2 седмици за разходка в парка след подход с колата до там: насладихме се на слънцето, детски площадки, изглед и кафе между две кърмения! А днес комбинирахме возене на автобус с разходка в центъра, кафе на слънце, оборудване с обувки за старшите чада и лек пазар за вечеря.
Мобилни и в централно градски условия.
Какво повече му трябва на недоспалия родител? Тези малки разходки ни показват, че има надежда за нормален, мобилен живот!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мартенички

Торта-заек за рожден ден

Мартеници 2: гайтан и усукан конец