Нощен живот

Мога да се похваля с активен нощен живот. Излизам по два или повече пъти на нощ и танцувам под звуците на най-големите хитове: "глад", "въздухче", "протекъл памперс", "страх ме е, гушни ме" или "кошмар, не ме оставяй сама". За по-добър купон понякога пускаме стерео - тогава се включва и таткото. Запиваме яко и в специални случаи се оказваме по тройки или дори четворки в леглото.  

С тази програма нормалните хора ще спят до обяд. И на мен би ми се искало. Но малките купонджии са неумолими: денят започва в 6.30 или пък искат внимание поне на 3 часа - от най-ранни зори. И пеят, докато не ги послушаме. Има шанс за лека почивка следобяд, но се изисква голяма порция късмет, за да дрямката на каката да попадне в тричасовия прозорец.

Някога чух една "мъдрост" обърната: "Видин тече, Дунав остава". Та тя важи и тук. Един ден и това ще отмине. Ноеми ни беше разглезила и все още ни глези: заспива към 7.30 - 8.00 и принципно се буди между 6 и 7 сутринта. А Данаил по официални дефиниции спа цяла нощ: последното хранене вчера беше в 10, а първото днес в 4 :). И разликата се усеща. Но въпросът остава актуален: колко активен ще е днес нощният живот?

Коментари

  1. Ели, много добра идея. Така ще мога да надникна в твоето ежедневие, пък и да събирам опит за бъдещето :). Благодаря за цитата ;). Целувки на цялата банда.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Коментари, идеи, желания - споделете тук!

Популярни публикации от този блог

Мартенички

Торта-заек за рожден ден

Мартеници 2: гайтан и усукан конец