Ревизия

Преди малко повече от 5 месеца започнах този блог на шега, за интелектуална закачка и развлечение между храненията. Днес с близо 1200 посещения, вашите отзиви и окуражения, за мен това си е проект, който искам и ще продължа. Честотата на публикациите най-вероятно ще намалее, темата леко ще се промени - фокусът върху децата и стратегиите за справяне с техните предизвикателства ще се отмести по-скоро към търсенето на баланс между професионални задължения, семейни отговорности и опитите за отвоюване на личностно пространство и време. Но това е още по-наболяла и интересна тема, така че - стига да намеря някакъв баланс :) - ще е по-ценно за тези, които ме четат.

По този случай си сменям профила. 

От професионалистка се повиших в майка на две прекрасни дечица. За момента - отпуската по майчинство - съм им се посветила изцяло и ще изследвам този нов свят тук с вас.

прави място на 

Майка на две деца; професионалистка, която търси предизвикателства и желае да изследва нови територии; и не на последно място човек, който се нуждае от време и внимание за себе си - един блог за жонглирането на различните отговорности и нужди, както и за търсенето на здравословен баланс. 

Благодаря ви за подкрепата досега и се надявам, че ще продължаваме да обменяме мисли. Хубав уикенд!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мартенички

Торта-заек за рожден ден

Мартеници 2: гайтан и усукан конец